23-03-2020

Beste leden van Schuttersgenootschap O.E.V.

Zoals bij jullie bekend zal zijn, zijn vandaag de landelijk vastgestelde richtlijnen omtrent het coronavirus aangepast en alle oude en nieuwe maatregelen zijn van kracht tot 1 juni a.s. Hierdoor blijven onze activiteiten dan ook stilliggen.

Dit geldt dus voor de wekelijkse schietavonden (zowel senioren als jeugd), oefenavonden, trainingen van majorettes, vergaderingen, bingo’s en uitwisselingen met andere verenigingen.

De Tributenight, de Algemene Ledenvergadering, Koningsdag, Dodenherdenking het Kringconcours te De Liemers en het Bayerischer Frühschoppen komen te vervallen.

De Algemene Ledenvergadering verplaatsen we voor nu naar donderdag 18 juni a.s.

Vooralsnog zal het Kringconcours Rijk van Nijmegen/de Betuwe zoals gepland plaats vinden op 7 juni a.s. te Doornenburg. Mocht hierin iets veranderen, dan horen jullie dit.

Wij blijven het landelijk nieuws en het RIVM volgen en zullen voor eind mei laten weten hoe het verder gaat met onze activiteiten. Zo nodig zullen we ons natuurlijk op een eerder tijdstip opnieuw melden.

Wij hopen nog steeds op jullie begrip te mogen rekenen.

Tenslotte wensen wij iedereen veel gezondheid toe.

Met vriendelijke schuttersgroet,
Michael Makaaij Voorzitter O.E.V.

13-03-2020

Door de landelijk vastgestelde richtlijnen omtrent het coronavirus heeft het bestuur van O.E.V. vanavond besloten om in ieder geval t/m 31 maart alle activiteiten stop te zetten.

Dit houdt in dat de wekelijkse schietavonden zowel senioren als jeugd, oefenavonden, trainingen van majorettes, vergaderingen, bingo’s en uitwisselingen met andere verenigingen niet doorgaan.

Helaas voor onze jeugd die gezamenlijk een uitje hebben gepland op 29 maart, deze zal ook niet doorgaan. We zullen te zijner tijd bekijken wanneer het wel kan plaatsvinden.

Wij blijven het landelijk nieuws en het RIVM volgen en zullen voor eind maart laten hoe het verder gaat met onze activiteiten.

Ook hopen wij dat u allen hiervoor begrip heeft.                                                                                                                                    

Michael Makaaij                                                                                         
Voorzitter O.E.V.