Nieuws

538 Roadshow kaartverkoop gestart


Op zaterdag 24 september 2022 zijn de Radio 538 DJ's On Tour bij O.E.V. in Millingen. De heetste hits van nu, de nieuwste dance, de radio 538 dj's en state of the art visuals van het nummer 1 radiostation van Nederland maken elk feest een succes. Verwacht een spetterende avond vol hits, mash-ups en remixes, give aways en een fantastische sfeer. 


De kaartverkoop is nu open. De tickets kosten €10,- per stuk en zullen per post bij u thuis bezorgd worden.

Kermis 2022 was weer als vanouds


Eindelijk mochten we weer. De Millingse kermis kon na 3 jaar weer doorgaan en uiteraard horen daar onze schuttersfeesten ook bij.

Na 3 jaar was het tijd voor ons koningspaar Joshua en Anouk en jeugdkoningin Eva om afscheid te nemen van hun kroon, sjerp en kettingen.

Na een spannende strijd bij zowel jeugd als volwassenen, want we hadden veel kandidaten voor het koningsschot, waren het Lotte Buil (jeugd) en Jurre Lohnstein (volwassenen) die de vogel van de paal schoten. Jurre, zijn vrouw Sharona en Lotte zullen het komende jaar onze vereniging trots gaan vertegenwoordigen.

We hebben een geweldig schuttersfeest gehad!
De muzikale begeleiding van Summerland en Feest DJ Mike was geweldig,
het barpersoneel zorgde op een uitstekende wijze voor alle drankjes, de organisatie heeft achter de schermen voor een goed geregeld feest gezorgd, alle vrijwilligers hebben er voor gezorgd dat de zaal iedere dag weer schoon en mooi ingericht was en als laatste natuurlijk alle feestvierders, die er voor gezorgd hebben dat dit weer een kermis was voor in de boeken.
Wil je nog iets mee maken van deze kermisdagen? Bekijk dan de foto's op onze website en op facebook! 


Bedankt voor jouw bijdrage aan ons geweldige feest en hopelijk tot een volgende keer in ons schuttersgebouw!

Viertaltoernooi 


Een hele warme zaterdag maar de teams waren klaar voor de strijd!
Winaar van 2019, de familie Kroes, was aanwezig om de titel te verdedigen, helaas is het dit jaar niet gelukt.. 

Op de diverse disciplines is er zeer goed geschoten door iedereen en ook bij de zaagwedstrijd zat het tempo er ondanks de hoge temperaturen goed in! 
De persoonlijke prijzen waren voor
Karin Benschop op discipline beste pistoolschutter
Cora Lelie op discipline beste geweerschutter
Bjorn van Boven op discipline beste kruisboogschutter


De winnaar van het toernooi is geworden Beter als de Kroesjes
Nummer twee werd de groep Daar komen de schutters 1 uit Ooij
Nummer drie werd de groep Team 7


Bedankt voor deelname allemaal! 
Mocht je zin hebben om de winnaar van dit jaar te verslaan, meld je volgend jaar dan aan!

Geslaagd schuttersweekend bij O.E.V. Millingen aan de Rijn. 


Schutterij O.E.V. kijkt met veel plezier terug op een geslaagd schuttersweekend.


In 2022 viert De Kring van Nijmegen – De Betuwe haar 75-jarig bestaan. Hier werd op zaterdag 28 mei aandacht aan gegeven middels een Heilige Mis, gevolgd door het jubileum koningschieten. Ton de Bruin van schutterij Hubertus De Horst uit Groesbeek mag zich de jubileum kringkoning noemen. Bij de jeugd gaat de titel van jeugd jubileum koning naar Yari Volleberg van schutterij Gijsbrecht van Aemstel. De jubileumdag werd afgesloten met een gezellige receptie.


Op zondag 29 mei was er, na de officiële ontvangst, het schenken van de erewijn en het defilé, de mars door het dorp waaraan dertien schutterijen en gilden deelnamen. Vanaf 13.00 uur startten de wedstrijdonderdelen op de diverse locaties in Millingen aan de Rijn. Schutterij OEV is erg trots dat Joshua Groothuizen de romp eraf schoot en daarmee de nieuwe kringkoning Rijk van Nijmegen-De Betuwe is geworden. De zondag werd afgesloten met een drukbezocht en gezellig feest met DJ Danny. 


Veel dank aan alle sponsoren en vele vrijwilligers die dit weekend mede tot een groot succes hebben gemaakt.

Radio 538 DJ's on tour


Verplaatst van zaterdag 16 april naar zaterdag 24 september


Op zaterdag 16 april stond de Radio 538 Roadshow gepland. Deze hebben wij verplaatst naar zaterdag 24 september 2022. De leukste hits, nieuwste dance muziek, de Radio 538 DJ's en state of the art visuals van het nummer 1 radiostation van Nederland maken elk evenement een succes. Zaterdag 24 september vinden zij de weg naar ons O.E.V. gebouw. Verwacht een spetterende avond vol hits, mash-ups, remixes, give aways en een fantastische sfeer. 


Zet 24 september dus vast in de agenda! De kaartverkoop gaat live na onze kermis op 23 tot en met 26 juli. Meer info over deze avond zal dan ook volgen.