In Memoriam:


Bernardus Stephanus Antonius Hubers

Pannerden, 9 november 1933 - Nijmegen, 27 februari 2023


Helaas ontvingen wij het droevige nieuws dat Bernd, ruim 50 jaar lid van de O.E.V, is overleden op 89 jarige leeftijd. 

Wij gedenken hem met genegenheid en respect. 


Wij wensen Dina, kinderen, kleinkinderen en familie veel sterkte toe met dit verlies.

 


Carnaval is weer achter de rug! Samen met Prins Dimitry d'n Dolle Dreuge en Jeugdprins Jim de Atleet hebben we genoten twee beregezellige dagen in de Dreuge!


De zaterdagmiddag en avond waren druk bezocht en bere gezellig. DJ Mike bracht de stemming er direct in. Het feest barstte los. Na de optocht gingen we vrolijk verder met feesten. DJ Mike hield de stemming er goed in. Er werd flink gehost en gedanst.

Later op de middag hadden we nog een optreden van Cooldown Cafe. Dit knotsgekke trio heeft genoten van hun optreden, Ze vonden het enorm gezellig met al die feestvierders en de toffe sfeer. Ze vroegen zich al af tot hoe laat het feestje door zou gaan. Nou dat heeft nog even geduurt!

Kijk hier voor de foto's. en hier voor wat filmpjes


Maandag 20/2 was, zoals gebruikelijk, voor de kids: gezinscarnaval met DJ Henry. Gezelligheig en gemoedelijkheid. Uiteraard was de "ballonnenman", onze eigen Hans Huinink er ook. Hij heeft weer veel verschillende ballondieren in mekaar geknutseld. Er was natuurlijk ook een kleinigheidje voor de kinderen: een glow in the dark bril.
Kijk hier voor foto's.

Kermis 2022 was weer als vanouds


Eindelijk mochten we weer. De Millingse kermis kon na 3 jaar weer doorgaan en uiteraard horen daar onze schuttersfeesten ook bij.

Na 3 jaar was het tijd voor ons koningspaar Joshua en Anouk en jeugdkoningin Eva om afscheid te nemen van hun kroon, sjerp en kettingen.

Na een spannende strijd bij zowel jeugd als volwassenen, want we hadden veel kandidaten voor het koningsschot, waren het Lotte Buil (jeugd) en Jurre Lohnstein (volwassenen) die de vogel van de paal schoten. Jurre, zijn vrouw Sharona en Lotte zullen het komende jaar onze vereniging trots gaan vertegenwoordigen.

We hebben een geweldig schuttersfeest gehad!
De muzikale begeleiding van Summerland en Feest DJ Mike was geweldig,
het barpersoneel zorgde op een uitstekende wijze voor alle drankjes, de organisatie heeft achter de schermen voor een goed geregeld feest gezorgd, alle vrijwilligers hebben er voor gezorgd dat de zaal iedere dag weer schoon en mooi ingericht was en als laatste natuurlijk alle feestvierders, die er voor gezorgd hebben dat dit weer een kermis was voor in de boeken.
Wil je nog iets mee maken van deze kermisdagen? Bekijk dan de foto's op onze website en op facebook! 


Bedankt voor jouw bijdrage aan ons geweldige feest en hopelijk tot een volgende keer in ons schuttersgebouw!

Geslaagd schuttersweekend bij O.E.V. Millingen aan de Rijn. 


Schutterij O.E.V. kijkt met veel plezier terug op een geslaagd schuttersweekend.


In 2022 viert De Kring van Nijmegen – De Betuwe haar 75-jarig bestaan. Hier werd op zaterdag 28 mei aandacht aan gegeven middels een Heilige Mis, gevolgd door het jubileum koningschieten. Ton de Bruin van schutterij Hubertus De Horst uit Groesbeek mag zich de jubileum kringkoning noemen. Bij de jeugd gaat de titel van jeugd jubileum koning naar Yari Volleberg van schutterij Gijsbrecht van Aemstel. De jubileumdag werd afgesloten met een gezellige receptie.


Op zondag 29 mei was er, na de officiële ontvangst, het schenken van de erewijn en het defilé, de mars door het dorp waaraan dertien schutterijen en gilden deelnamen. Vanaf 13.00 uur startten de wedstrijdonderdelen op de diverse locaties in Millingen aan de Rijn. Schutterij OEV is erg trots dat Joshua Groothuizen de romp eraf schoot en daarmee de nieuwe kringkoning Rijk van Nijmegen-De Betuwe is geworden. De zondag werd afgesloten met een drukbezocht en gezellig feest met DJ Danny. 


Veel dank aan alle sponsoren en vele vrijwilligers die dit weekend mede tot een groot succes hebben gemaakt.

Viertaltoernooi 


Een hele warme zaterdag maar de teams waren klaar voor de strijd!
Winaar van 2019, de familie Kroes, was aanwezig om de titel te verdedigen, helaas is het dit jaar niet gelukt.. 

Op de diverse disciplines is er zeer goed geschoten door iedereen en ook bij de zaagwedstrijd zat het tempo er ondanks de hoge temperaturen goed in! 
De persoonlijke prijzen waren voor
Karin Benschop op discipline beste pistoolschutter
Cora Lelie op discipline beste geweerschutter
Bjorn van Boven op discipline beste kruisboogschutter


De winnaar van het toernooi is geworden Beter als de Kroesjes
Nummer twee werd de groep Daar komen de schutters 1 uit Ooij
Nummer drie werd de groep Team 7


Bedankt voor deelname allemaal! 
Mocht je zin hebben om de winnaar van dit jaar te verslaan, meld je volgend jaar dan aan!