Bestuur schietsportclub  

Voorzitter - Herman Drenth
Secretaris - Nicole Holm 

Penningmeester - Berry Maaijen 

Bestuurslid - John Tissen

Bestuurslid - Frenk Schoonenberg
Bestuurslid - Michael Makaaij 

 


Jeugdbegeleiders
Dimitry Janssen
Bjorn Makaaij
Frenk Schoonenberg

Chantal Kroes
Nadine Buil
Wesley Tissen

Sascha van Nienhuijs-Bekker

De schietsportclub is  het grootste onderdeel binnen het schuttersgenootschap.
Het onderdeel heeft een eigen commissie. De commissie onderhoudt uiteraard nauwe contacten met het bestuur van het schuttersgenootschap.
Contactpersoon voor de schietsportclub is de secretaris van de commissie,

Nicole Holm. Neem voor vragen over dit onderdeel contact met haar op:

ssc@oev-millingen.nl


De leden van de schietsportclub vertegenwoordigen het schuttersgenootschap op alle concoursen waaraan wordt deel genomen.

De behoefte aan de schietsport is nog steeds aanwezig. Wat begon met een 10 tal leden in 1967 en zijn uitgegroeid tot een club met ongeveer 55 leden, verdeeld in de groepen heren, dames en jeugd. De jeugd kan vanaf 10 jaar deelnemen bij de schietsportclub.


Er kan geschoten worden in de disciplines klein kaliber 12 meter, luchtpistool 10 meter,  luchtgeweer 10 meter opgelegd en vrije hand en kruisboog.

Kijk ook eens op onze Facebookpagina!


Tijdens het seizoen zijn er de 40 en 60 schotenwedstrijd, allround wedstrijden, de kruisboogwintercompetitie en de wedstrijden van de GKB . Er wordt uitsluitend competitie geschoten met verenigingswapens. Bij het kruisboogschieten is het gebruik van een eigen boog toegestaan. Bij klein kaliber dient men zich ook aan te melden bij de KNSA.


O.E.V.  bestaat uit verschillende onderdelen. Per onderdeel is er contributie vastgesteld. Deze vaststelling gebeurt jaarlijks tijdens de jaarvergadering welke elk voorjaar gehouden wordt.

De contributie wordt ge├»nd via automatische incasso. In bijzondere gevallen kan hier van worden afgeweken. De incasso vindt plaats telkens in de maand juni. De contributie geldt per jaar. Iemand die tijdens het lopende lidmaatschap jaar zijn/haar lidmaatschap opzegt, ontvangt geen restitutie. De automatische incasso wordt stopgezet nadat eventuele eigendommen van O.E.V.  zijn ingeleverd.